Menu
La nuit du 12 / Noaptea de 12 La nuit du 12 / Noaptea de 12

La nuit du 12 / Noaptea de 12

Teatru: Teatrul Național „Radu Stanca”
Durată: 1h 55m
Regia: Regia Dominik Moll
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ 2023 – PANORAMA FILMELOR ANULUI

Secțiune: Panorama Filmelor Anului

Mai devreme sau mai târziu, fiecare anchetator se confruntă cu o crimă nerezolvată, care îl bântuie. Pentru Yohan, care tocmai a fost numit detectiv șef în cadrul Brigăzii de Criminalistică din Grenoble, crima Clarei este un astfel de caz. Alături de echipa sa, el investighează viața și relațiile victimei, iar ceea ce începe ca o anchetă amănunțită se transformă rapid într-o obsesie. Suspecții nu încetează să apară, iar îndoielile lui Yohan continuă să crească. Un singur lucru este cert: crima a avut loc în noaptea de 12.
Festivaluri și premii: Câștigător al secțiunilor Cel mai Bun Film și Cel mai Bun Scenariu la Premiile Lumière (2023), premii pentru: Cel mai Bun Film, Cel mai Bun Regizor, Cel mai Bun Actor în rol secundar (Bouli Lanners), Meilleur Espoir Masculin (Bastien Bouillon), Cel mai Bun Scenariu Adaptat, Cel mai Bun Sunet la Premiile César, filmul a avut premiera la Cannes 2022.

Panorama filmelor anului regrupează unele dintre cele mai importante producții franceze recente, aclamate de critici și de publicul francez.

Bilete la La nuit du 12 / Noaptea de 12

Momentan nu sunt reprezentații programate.