Menu
Kids Impro & Teatru – Actori de mici & Albă ca zăpada Kids Impro & Teatru – Actori de mici & Albă ca zăpada

Kids Impro & Teatru – Actori de mici & Albă ca zăpada

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 17.00, în cadrul Comedy Impro Fest, vor avea loc două spectacole de Kids Impro și teatru cu copii!

1. Actori de mici by The Moustache Family

Actori de mici este un proiect ce conține mai multe grupe de copii reunite, ce studiază teatrul și improvizația sub coordonarea lui Axel & Andreea Moustache – The Moustache Family!

Deși ei studiază teatrul ca element de dezvoltare personală iar unii dintre ei o fac în engleză sau germană, acum la festival toată lumea va juca în română!

De la pantomimă la personaje pană la fotografii 3D cu propriile corpuri și joc de emoții, pregătiți-vă pentru un show în care spectatorii mari se vor bucura de actorii mici. Totul improvizat live.

Chiar sunt copii pe scenă? Da, și au între 6-12 ani.

2. Albă ca zăpada by CreACTiv

Un spectacol bazat pe o poveste clasică condimentată cu accente moderne. Personajele renumitului basm sunt însuflețite într-o cheie proprie, vivace, naturală de o echipă de copii curajoși.

Albă ca Zăpada este spectacolul de final de modul a grupei de copii de la CreACTiv – cursuri de actorie. Coordonarea și inițierea micilor creACTivi în arta teatrală a fost realizată de actrița Beatrice Rubică, membră în Trupa Improvisneyland.

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la Kids Impro & Teatru – Actori de mici & Albă ca zăpada

Momentan nu sunt reprezentații programate.