Menu
Kids Impro: Micii IMPROfesioniștii la dublu Kids Impro: Micii IMPROfesioniștii la dublu

Kids Impro: Micii IMPROfesioniștii la dublu

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 17.00 în cadrul Comedy Impro Fest avem un spectacol de Kids Impro la dublu!

Kids Impro cu Micii IMPROfesioniști

Un spectacol ce reunește 4 grupe de cursanți pitici: Atelierul de veselie, Atelierul de povești, Curajul se învață & Curajul se învață reloaded, având între 7 – 13 ani.

Micii IMPROfesioniști vor face o demonstrație de teatru de improvizație, în care se vor juca, arătând ce au învățat în trei, șase luni sau șase ani (cei mai vechi).

Trainer: Radu Ciobănașu, actor în Trupa Improvisneyland.

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la Kids Impro: Micii IMPROfesioniștii la dublu

Momentan nu sunt reprezentații programate.