Menu
Jubileul Jubileul

Jubileul

Teatru: Teatrul Metropolis
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

JUBILEUL

de Jean-Marie Chevret şi Michele Ressi

Un spectacol de excepție

 

Teatrul Metropolis vă invită la JUBILEUL, în premieră națională, o comedie de mare succes unde o puteți vedea pe Maia Morgenstern într-un recital de excepție, un spectacol semnat de Radu Beligan.

Diva Amelie împlinește 50 de ani de carieră actoricească, iar speranța revenirii în forță a actriței este renăscută de invitația de a participa la celebra emisiune TV a lui Michel Drucker, care nu va avea loc. Despre ce se întâmplă cu actrița aflată la apusul carierei, despre cum visează la roluri “într-o piesuță, un filmuleț, o telenovelușă sau, măcar, o reclamă” și care va fi deznodământul rămânerii ei ca prizonieră pe terasa apartamentului, veți vedea în spectacol. 

Jean-Marie CHEVRET s-a născut în Touraine acum 51 ani în urmă. Urmează cursurile Conservatorului din Tours, apoi cursuri de teatru și scrie comedie pe un ton “picant”.  Scrie și rezgizează propriile comedii. Dintre spectacolele sale de succes amintim, „Amazoanelor, după trei ani”, “Dominique Lacoste”, „Închisoare sub lună”. În 2000 primește din partea ONU un premiu. A fost nominalizat la premiile Molière. Pisea sa Jubilieul, s-a bucurat de un mare succes la Paris.

Michèle Ressi s-a născut la Paris în 1942, din tată român și mamă franceză. Face studii în domeniul economic, își dă doctoratul și publică numeroase articole științifice în diferite reviste. Se dedică scrisului, care devine o adevărată pasiune, după ce urmează un curs de teatru. La început scrie eseu, apoi romane, teatru, și scenarii de film pentru televiziune

 

Bilete la Jubileul

Momentan nu sunt reprezentații programate.