Menu
Jocul de-a adevărul Jocul de-a adevărul

Jocul de-a adevărul

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 30m
Regia: Regia Lia Bugnar Lia Bugnar
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

Într-un parc de distracții, un bărbat și o femeie care nu se cunosc sunt forțați de împrejurări să petreacă o oră împreună într-o “cameră a surprizelor”. Camera își merită pe deplin numele, surprizele vor veni una după alta, într-un bulgăre ce se va transforma într-o avalanșă, riscând să le distrugă viețile amândurora. Dar, pentru că autoarea Lia bugnar își iubește personajele și le oferă șansa happy end-ului de câte ori e posibil, avem aici o comedie în care o ieșire nevinovată duminica într-un parc de distracții îi aduce pe protagoniști în situația de a se vedea așa cum sunt de fapt și de a recunoaște asta. Prăpastia dintre ce părem și ce suntem în realitate, dintre ce spunem și ce gândim este o temă care se regăsește deseori în spectacolele Liei Bugnar, autoarea găsind în acest dezacord o continuă sursă de umor pe de o parte și studiu psihologic pe de alta. “Jocul de-a adevărul” este o comedie romantică în care tristețea și zâmbetul se împletesc în cel mai delicat și firesc mod cu putință. Un spectacol despre adevăr și minciună, despre iubire și înșelătorie, despre fricile noastre și curajul de a le recunoaște.

Vizionarea spectacolului este permisă numai cu purtarea măștii de protecție. Nu este nevoie de dovada scrisă a vaccinării sau test negativ.

Bilete la Jocul de-a adevărul

Momentan nu sunt reprezentații programate.