Menu
Jazzappella ”True Colours” – drumul spre succes Jazzappella ”True Colours” – drumul spre succes

Jazzappella ”True Colours” – drumul spre succes

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Jazzappella

”True Colours” – drumul spre succes

Adina Răducan – sopran, Gabriela Munteanu – sopran, Raluca Ursu – sopran, Zoltan Andras – tenor, Cosmin Luca – bariton, Csaba Gaspar – bas, Codrin Pascariu – percuție vocală

Jazzappella este un proiect inițiat în 2006 de Zoltán András, cîntăreț, pianist și compozitor. Grupul și-a creat o exprimare muzicală proprie ce se desfășoară între piese clasice de jazz și compoziții proprii originale, precum și hituri pop și piese binecunoscute din coloane sonore de film, făcînd accesibilă sonoritatea muzicii lor melomanilor în general, cît și connoiseur-ilor în ale muzicii.

Solouri improvizate de jazz se întrețes cu voci scrise în acorduri armonice strînse, în tradiția autentică a aranjamentelor a cappella și de jazz vocal, pe care Jazzappella o continuă în maniera sa proprie, originală, plină de creativitate și de prospețime.

Jazzappella urcă pe scena Teatrului Godot ca avanpremieră a participării la Festivalul Concurs A Cappella de la Leipzig, Germania.

Printre cele mai notabile evenimente artistice recente ale grupului se numără: Festivalul internațional A Cappella din Girona – Cataluña/Spania (mai 2014) Summart Cultural Centre, Istanbul, Turcia (mai 2018) Festivalul de Jazz de la Sibiu (21 august 2020) Festivalul de Jazz de la Iași ”Jazz City” (1 iulie 2022) Concert de Crăciun la Teatrul de Operetă din București (21-22 decembrie 2022)

Bilete la Jazzappella ”True Colours” – drumul spre succes

Momentan nu sunt reprezentații programate.