Menu
Jazz standards Jazz standards

Jazz standards

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: Smooth Jazz
Durata: 1h 30min (fara pauza)

Componenta:
Bogdan Munteanu – pian
Ana Maria Munteanu – voce
Laurentiu Stefan – tobe
Adrian Flautistu – cotrabass
Ciprian Pop – chitara
Si invitati speciali

Desfasurator:
18:30 – 20:30 café-concert 
20:30 – 22:00 spectacol muzical

Pret Bilet: 49 lei

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Anii ’50-’60 prind viata pe scena Gradinii Alhambra, pe ritmuri de swing, bossa, samba si standarde de jazz.

Standardele de jazz sunt tezaurul muzicienilor acestui stil. Bucati muzicale clasice, reinterpretate, reorchestrate, rearanjate – in compania artistilor Ana Maria Munteanu (voce), Bogdan Munteanu (pian), Ciprian Pop (chitara), Adrian Flautistu (contrabas), Laurentiu Stefan (tobe).

Un spectacol de jazz este un moment unic – pentru ca artistii vor incanta cu momente de improvizatie muzicala, din care spontaneitatea si virtuozitatea nu au voie sa lipseasca. Si nici tu!

Bilete la Jazz standards

Momentan nu sunt reprezentații programate.