Menu
Jazz la Palat: Marius Vernescu Trio Jazz la Palat: Marius Vernescu Trio

Jazz la Palat: Marius Vernescu Trio

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Front Seat – cu acest bilet vă puteți garanta locurile în primele 8 rânduri ale sălii.

Jazz la Palat: Marius Vernescu Trio

Marius Vernescu – pian

Sabin Tarabega – tobe

Cătălin Răsvan – bas

Invitat special: Viorica Pintilie – voce

Marius Vernescu  Trio, alături de Ana-Maria Munteanu vor aduce în fața ascultătorilor de jazz  un program instrumental  și vocal diversificat, transportându-și publicul în atmosfera celor mai renumite cluburi de jazz din New York.

Marius Vernescu este unul dintre  cei mai mari pianiști ai timpului și singurul jazzman român din istorie distins în 2002 cu Marele Premiu la Festivalul de la Montreux, înmânat de celebrul muzician american Quincy Jones.

A susținut numeroase concerte, adunând de-a lungul anilor un număr impresionat de distincții naționale și internaționale printre care: Niedersachsen Jazz (Germania), Marele Premiu în cadrul Festivalului Internațional de Jazz Django Reinhardt (Italia), Premiul pentru “Cea mai valoroasă performanță externă a unui muzician român” în cadrul Galei 

Premiilor de Jazz (România). Niedersachsen Jazz (Germania), Marele Premiu în cadrul Festivalului Internațional de Jazz Django Reinhardt (Italia), Premiul pentru “Cea mai valoroasă performanță externă a unui muzician român” în cadrul Galei Premiilor de Jazz (România).

Viorica Pintilie a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de 15 ani, trecând prin mai multe genuri muzicale până să ajungă la jazz. A absolvit Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. Cu o intensă activitate concertistică, în diferite formule muzicale, artista continuă să surprindă publicul cu vocea sa inconfundabilă, cu accente grave și catifelate.

Activitatea ei muzicală include Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013) și Sibiu Jazz Fest (2013). În februarie 2014, a fost invitată la Radio Târgu Mureș să susțină un concert live în cadrul stagiunii „Seri de jazz și muzică clasică„. În octombrie 2015 a avut un recital la Iași, în cadrul festivalului The Gardener Jazz Festival. În mai 2016, a luat premiul special al juriului la Sibiu Jazz Festival. Printre colaborările ei întâlnim nume ca: Sebastian Burneci, Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu, Adrian Flautistu, Ciprian Parghel, Cătălin Milea, Jimmy Cserkesz.

Bilete la Jazz la Palat: Marius Vernescu Trio

Momentan nu sunt reprezentații programate.