Menu
Iubito îți rămân dator! Iubito îți rămân dator!

Iubito îți rămân dator!

Durată: 1h 15m
Regia: Regia Ricard Reguant
Autor: Autor Ricard Reguant
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Vrei să faci o rezervare?

Scrie pe whatspp sau sună la
0791.616.583

Oferim bilete reduse la 60 lei pentru pensionari, studenți, liceeni si copii . Biletele se rezervă telefonic și vor fi ridicate în ziua spectacolului.

Cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea in cuplu!

O comedie despre diferențele dintre bărbați și femei și despre provocările conviețuirii în cuplu.

Ideal pentru cei care trăiesc deja cu perechea cât și pentru cei care au de gând să facă acest pas în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Va invităm să parcurgeți alături de noi traseul evoluției relației dintre bărbat și femeie, de la momentul Genezei și pana în zilele noastre!

Un autentic manual de auto-ajutor ca să puteți face față provocărilor conviețuirii în cuplu (care nu sunt puține).

Vorbește despre diferențele care există între bărbați și femei nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural.

Vă va face să râdeți dar și să reflectați, în egală măsură, asupra universului provocator al dragostei și al conviețuirii în cuplu.

Nu ratați această comedie incendiară despre relația dintre cele doua sexe: diferențele dintre ele, virtuțile lor, slăbiciunile, atitudinile și, mai ales, felul în care, în cele din urmă, în mod inevitabil, fiecare se dovedește a fi completarea ideală a celuilalt.

*****

“Dumnezeu a facut femeia vorbareata pentru a atrage atentia asupra pericolului care se ascunde in spatele tacerii ei. Trebuie sa ai mare grija cu tacerea unei femei. In mod sigur coace ceva…….”

*****

„Cand Dumnezeu a creat barbatul nu avea habar de importanta memoriei. Normal ca i-a dat memorie barbatului, dar cu capacitate limitata. De aceea, barbatii pastreaza in creier doar ceea ce e cu adevarat important pentru ei. In rest, sterg tot ca sa nu supraincarce softul.”

*****

Teatru deschis și dialog cu spectatorii care doresc să interacționeze cu actorii și să se implice în jocul scenic!

“[…] 𝙤 𝙘𝙤𝙢𝙚𝙙𝙞𝙚 𝙨𝙥𝙪𝙢𝙤𝙖𝙨𝙖̆ 𝙞̂𝙣 𝙘𝙪𝙥𝙡𝙪, 𝙪𝙣 𝙛𝙚𝙡 𝙙𝙚 𝙨𝙩𝙖𝙣𝙙-𝙪𝙥 𝙘𝙤𝙢𝙚𝙙𝙮 𝙙𝙚 𝙡𝙪𝙭” – Dana Țabrea, critic de teatru

Bilete la Iubito îți rămân dator!

Momentan nu sunt reprezentații programate.