Menu
Iubire Iubire

Iubire

Durată: 1h
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

„Amore” reprezintă o călătorie poetică și muzicală într-o geografie exterioară – pe lângă Portugalia, vizităm Angola și Cabo Verde – și una interioară, cea a corzilor sufletului care vibrează la cea mai subtilă zvâcnire a vieții. Diferitele limbi care se împletesc, formând linia melodică, întâmpină ascultătorul și își lasă în urmă amprenta, precum o patrie care devine a nimănui. „Acest spectacol, spune Pippo Delbono, prezintă o dublă viziune asupra iubirii. Pe de o parte – și textele sunt cele care prind glas – toți suntem în căutarea acestei iubiri și încercăm să scăpăm de frica care ne copleșește. În această călătorie, încercăm să evităm iubirea, deși recunoaștem că tânjim după ea necontenit; o caut, dar o și doresc, și tocmai acest fapt mă sperie. Poate ce căutăm de fapt e împăcare, un moment de pace în care iubirea aceea se poate manifesta dincolo de sentimentul de teamă.”

Colaborări artistice:
Costume: Elena Giampaoli
Lumini: Orlando Bolognesi
Consultant literar: Tiago Bartolomeu Costa
Sunet: Pietro Tirella
Mașinist-șef: Enrico Zucchelli
Șef proiect în Portugalia: Renzo Barsotti
Manager producție: Alessandra Vinanti
Organizare: Silvia Cassanelli
Manager turneu: Davide Martini
Director tehnic turneu: Fabio Sajiz
Costume: Carola Tesolin
Lumini: Alejandro Zamora
Sunet: Pietro Tirella
Decor: Enrico Zucchelli
Asistent voluntar în Portugalia: Susana Silverio
Producător executiv: ERT Emilia Romagna Teatro – Teatro Nazionale (Italy)
Co-producători asociați: São Luiz Teatro Municipal – Lisbon, Pirilampo Artes Lda, Câmara Municipal de Setubál, Rota Clandestina, República Portuguesa – Cultura / Direção-Geral das Artes (Portugal) and Fondazione Teatro Metastasio di Prato (Italy)
Co-producție: Teatro Coliseo, Istituto Italiano di Cultura Buenos Aires and ItaliaXXI – Buenos Aires (Argentina), Comédie de Genève (Switzerland), Théâtre de Liège (Belgium), Les 2 Scènes – Scène Nationale de Besançon (France), KVS Bruxelles (Belgium), Sibiu International Theatre Festival
Cu sprijinul: Ministero della Cultura (Italy)

Bilete la Iubire

Momentan nu sunt reprezentații programate.