Menu
Irina Sârbu – At the end of July Irina Sârbu – At the end of July

Irina Sârbu – At the end of July

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Irina Sârbu

At the end of July

Front Seat: cu acest bilet vă puteți asigura locul în primele 8 rânduri ale sălii.

Irina Sârbu – voce, Sorin Zlat – pian, Adrian Flautistu – contrabas,

Iulian Nicolau – tobe

Invitați: Alex Man, Cătălin Milea, Liviu Negru, Ana Parghel Sârbu

Joi, 16 noiembrie ora 19.30, la Teatrul Godot, are loc lansarea proiectului  „At the end of July”  care cuprinde piese cu muzica și textul scrise de vocalista Irina Sârbu.  Pianistul Sorin Zlat semnează aranjamentele iar instrumentiștii ce vor urca pe scenă alături de el sunt cei care au realizat și înregistrările: Iulian Nicolau – tobe, Adrian Flautistul – contrabas,  Cătălin Milea – saxofon, Liviu Negru – chitară electrică și Alex Man – chitară acustică, toți muzicieni de elită care au contribuit din plin la reușita demersului artistic.

At the end of July este cel de al treilea album al Irinei Sârbu după World Symphony, alături de Marius Mihalache (2007)  și Șapte Scări (2015) la realizarea căruia a colaborat cu Ethnotic Project. Dar este primul album de autor cu o importanță majoră în cariera de peste 20 de ani a solistei pentru că „ … mă reprezintă sută la sută. Contine 10 piese despre 10 povești foarte personale. Sunt piese care rezonează adânc în sufletul meu…Mă emoționează fiindcă îmi aduc aminte cum m-am simțit atunci când le-am scris, îmi aduc aminte de poveștile care au stat la baza lui.” mărturisește  Irina Sârbu într-un interviu recent. Într-adevăr,  piesele sunt tot atâtea povești de viață în care ascultătorul se pot regăsi ușor: fiecare  a iubit, a fost fericit, a fost dezamăgit, trist, disperat, resemnat, fiecare știe cum e să fii nevoit să își aduni toate puterile pentru a putea merge mai departe. Ele se intitulează: T(he) E(nd), Ma Terrasse, That’s My Girl, Never Born, The Physicist, September Blues, At The End Of July, I gotcha!, #SuperModernWoman, Hand on gun.

Prin acest nou album apărut la casa de discuri A&A Records, Irina Sârbu se prezintă acum în fața publicului într-o ipostază inedită ce marchează un moment de vârf în cariera ei. Cei care o cunosc și o apreciază vor recunoaște sensibilitatea, virtuozitatea vocală, spiritul ludic, profunzimea interpretărilor și mai ales timbrul inconfundabil dar vor fi (plăcut!) impresionați și de calitățile cu totul surprinzătoare ale compozitoarei și textierei Irina Sârbu care, până acum, a ținut ascunse aceste fațete ale personalității sale complexe.

Bilete la Irina Sârbu – At the end of July

Momentan nu sunt reprezentații programate.