Menu
Intriga Intriga

Intriga

Durată: 1h 40m
Regia: Regia Ricard Reguant
Autor: Autor Jaime Salom Jaime Salom
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Vrei să faci o rezervare?

Scrie pe whatspp sau sună la
0791.616.583

Oferim și 20 bilete reduse la 60 lei pentru pensionari, studenți, liceeni si copii . Biletele se rezervă telefonic și vor fi ridicate în ziua spectacolului.

Genul polițist, atât de rar pe scenele bucureștene, ajunge acum la Teatrul Avangardia prin spectacolul Intriga de Jaime Salom.

Când dragostea și banii se amestecă cu ambiția și lăcomia, se produce un cocktail exploziv.

O relație clandestină, un cadavru, bani într-un paradis fiscal, un medic, o asistentă și – cum altfel – un comisar de poliție.

Regia este semnata de către unul dintre cei mai buni prieteni ai autorului, regizorul spaniol RICARD REGUANT, cel care semnează și prima montare din Spania a piesei.

Silvia Bengoa (Stefana Samfira) nu vrea sa-si ingroape tineretea alaturi de un sot care nici macar nu o mai doreste. Un sot milionar, puternic, posesiv si fara scrupule: Rogelio Bengoa (Alex Conovaru).

Intalnirea cu Andres (Mihai Calin), medicul nou aparut in oraselul de provincie ii deschide usa catre o viata diferita si mult mai plina de trairi…

Un plan diabolic de inteligent e pe cale sa reuseasca si sa duca toata povestea spre un deznodamant surpinzator.

Numai ca planul… e pe cale de a fi dejucat de comisarul Ruiz (Cristi Iacob) – o combinatie exploziva de inspector Colombo si Sherlock Homes.

Iar aparitia Gloriei (Alexandra Aga), asistenta lui Andres ridica o serie de intrebari si supozitii care adancesc si mai tare misterul.

Bilete la Intriga

Momentan nu sunt reprezentații programate.