Menu
INTIMACIES INTIMACIES

INTIMACIES

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

SECȚIUNEA CONCURS

PRODUCȚIE: Echo Echo Dance Theatre Company (N. Ireland) & Dance group „Voices” (ADDM, Moldova)

COREGRAFIE: Steven Batts (N. Ireland)

MUZICĂ: Daniel Weaver (England)

PERFORMERI: Alexandra Soshnicova, Sergei Golovnea (Rep. Moldova)

COSTUME: Tatiana Popescu

DURATA: 50min

DESCRIERE: Stephen Batts spune despre spectacol:
„Uneori îmi numesc lucrările “poetic movement” (mișcare poetică) mai degrabă decât spectacole de dans pentru că, deși la origine sunt dansator de dans contemporan, interesele mele s-au dezvoltat înspre coregrafierea momentelor din viața de zi cu zi și a posibilităților poetice aflate în tipare de mișcare care nu pot fi integrate într-un stil specific de dans.
Am dezvoltat o tehnică de lucru bazată pe o cercetare detaliată a elementelor de mișcare pe care de obicei le luăm “de bune”. M-am focusat în creația coregrafică pe lucrul cu tonusul, cu aranjări spațiale pe verticală sau orizontală, cu proximitatea dintre performeri.
Performance-ul este alcătuit din secțiuni de mișcare coregrafiate strict, legate între ele prin momente de improvizație structurată, acestea din urmă aducând prospețime și o atmosferă ludică. Părțile improvizate se bazează pe o uimitoare comunicare și cunoaștere reciprocă a celor doi interpreți, Sasha și Serioja, aceștia lucrând împreună de foarte mulți ani.”

Alexandra și Sergey s-au cunoscut în 1997 în cadrul grupului de dans modern “Voices” (Voci) al cărei director artistic este Angela Doniy. Au devenit un duo în anul 2000. De atunci au continuat să danseze, să creeze, să improvizeze și să predea împreună. De asemenea, cei doi participă ca dansatori și coregrafi în proiecte și performance-uri internaționale
Împreună organizează proiecte internaționale și festivaluri în Moldova, predau in diferite țări și organizează jam session-uri de CI săptămânale, masterclass-uri și seri de dans contemporan și coregrafie în Moldova.
Ca artiști au lucrat cu M.A.P. Lisa Gimenes Company (Franta), “Ellen Kent & Opera International” (UK), Echo Echo Dance Theatre Company (Irlanda de Nord), Lava-Dansproduktion (Suedia). Ca și coregrafi au lucrat cu multe grupuri din Moldova și din afara țării: “Potoki” dance Theatre, Ukraine; “Other dances” scoala de dans contemporan din Dnipropetrovsk; “Dance BG Company” în Bulgaria; “Quadro” în Byelorussia.
Sunt de asemenea directorii școlii de dans contemporan și folclor „Fantezia” din Chișinău, coregrafi și dansatori în grupul “Voices”.

Bilete la INTIMACIES

Momentan nu sunt reprezentații programate.