Menu
Interior-lumină (spectacol găzduit) Interior-lumină (spectacol găzduit)

Interior-lumină (spectacol găzduit)

Teatru: Unteatru
Durată: 2h
Regia: Regia Mihai Păcurar
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Interior – lumină 

producător: Reactor de creație și experiment, Cluj 

De: Ioana Hogman

Concept și regie: Mihai Păcurar

Texte de: Oana Hodade, Ioana Hogman, Oana Mardare, Mihai Păcurar, Doru Taloș, Adonis Tanța

Sunet: Oana Hodade

Foto și video afiș: Doru Mihai Vatavului

Vârsta: 16+

*** reprezentație prezentată în cadrul Bucharest Fringe #12 – Maratonul Teatrului Independent 

Spectacolul se prezintă în cadrul proiectului „Cadre de regenerare”, un proiect organizat de Reactor de creație și experiment și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

De câte ori te-ai bălăcit zile în șir în propriul noroi emoțional pentru că asta s-a simțit mai just decât încercările de redresare? De câte ori aceste încercări au părut că duc în jos și tot în jos, indiferent de direcția optimistă și intențiile tale auto-salvatoare? De câte ori a părut că toată lumea este mai adaptată vieții pe Terra decât ești tu?

Patru performeri au fost comisionați de un regizor să facă un spectacol pe tema crizei identitare și a depresiei care o urmează, dar e neclar cât de departe ar trebui să meargă. S-ar putea să o dea în bară, s-ar putea să nu își mai revină deloc. Dar există metode și metode de a face față situației: sesiuni de mindfulness, incursiuni dezolante în trecut, abandonare și altele.

*Spectacol produs în cadrul programului cultural „Postuman. Abordări performative”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Participări la festivaluri:

25 de ore de teatru non-stop, Sibiu, 2021

Festivalul Național de Teatru, București, 2021

Extrase de presă: 

Adrian Țion:

„…totul pare bine aşezat în acest puzzle ce pare la început o lâncedă rostogolire de vocabule fără noimă. Stilul producţiilor Reactor se impune până la urmă cu prestanţa unitară a limbajului axat mai ales pe problematizarea «nimicului» existenţial.”

Bilete la Interior-lumină (spectacol găzduit)

Momentan nu sunt reprezentații programate.