Menu
Instrucțional pentru singurătate: Cum să te întâlnești cu tine însuți Instrucțional pentru singurătate: Cum să te întâlnești cu tine însuți

Instrucțional pentru singurătate: Cum să te întâlnești cu tine însuți

Festival: Festivalul Undercloud
Regie: France-Elena Damian
Scenografie: Gabi Albu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

INTRODUCERE ÎN ARTA ÎMBLÂNZIRII DE SINE

de Peca Ștefan

Cu: MARIUS MANOLE

Regia : France-Elena Damian

Scenografia & grafica: Gabi Albu

INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE este o serie teatrală online interactivă de trei spectacole în care participanții sunt instruiți în arta de a scoate ce este mai bun din propria singurătate.

În Instrucționalul 101 vom învăța principiile fundamentale în procesul de îmblânzire a Ființei Bestii. Ne propunem să explorăm instrumentele de bază ale disciplinei, să observăm și să prindem cu gentilețe, să întâlnim și să reîntâlnim Fiiința Bestie inteligent și programatic.

“E frica de Ființa cu care am rămas singuri în casă. Ființa aia înspăimântătoare, care pândește în umbră, suflându-ți în ceafă, gata să atace oricând, să-ți sară direct la jugulară, să te deturneze, să-ți nenorocească viața. Îți termină nervii, te stoarce de curaj, te înjunghie pe la spate când ți-e lumea mai dragă. E acolo tot timpul, cu tine, dacă nu-ți ocupi mintea cu ceva. Cea mai înspăimântătoare Bestie din câte există pe pământ. Eu îi zic Ființa Bestie.” Instructorul Vincențiu Goma, îmblânzitor profesionist, interpretat de MARIUS MANOLE.

Instrucțional pentru singurătate este un proiect cultural finantat de Ministerul Culturii prin programul ACCES Online produs de Teatrul LUNI de la Green Hours (Asociația Green Hours) în parteneriat cu PopUP Theatrics, în premieră absolută.

Manager proiect & PR: Magda Săndulescu

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Sărută-mă
Sărută-mă
Vineri, 9 sept. ora 19:00 Durată: 1h 10m Cluj, Teatrul National -Napoca
Vezi piesa
Jocheul Păsărilor
Jocheul Păsărilor
Duminică, 21 aug. ora 19:30 Regie: Attila Keresztes Durată: 1h Târgu Mureș, Teatrul Național
Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Mihai Androne, Florin Piersic Jr Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru