Menu
Instrucțional pentru singurătate: Cum să te întâlnești cu tine însuți Instrucțional pentru singurătate: Cum să te întâlnești cu tine însuți

Instrucțional pentru singurătate: Cum să te întâlnești cu tine însuți

Festival: Festivalul Undercloud 2023
Regia: Regia France-Elena Damian
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

INTRODUCERE ÎN ARTA ÎMBLÂNZIRII DE SINE

de Peca Ștefan

Cu: MARIUS MANOLE

Regia : France-Elena Damian

Scenografia & grafica: Gabi Albu

INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE este o serie teatrală online interactivă de trei spectacole în care participanții sunt instruiți în arta de a scoate ce este mai bun din propria singurătate.

În Instrucționalul 101 vom învăța principiile fundamentale în procesul de îmblânzire a Ființei Bestii. Ne propunem să explorăm instrumentele de bază ale disciplinei, să observăm și să prindem cu gentilețe, să întâlnim și să reîntâlnim Fiiința Bestie inteligent și programatic.

“E frica de Ființa cu care am rămas singuri în casă. Ființa aia înspăimântătoare, care pândește în umbră, suflându-ți în ceafă, gata să atace oricând, să-ți sară direct la jugulară, să te deturneze, să-ți nenorocească viața. Îți termină nervii, te stoarce de curaj, te înjunghie pe la spate când ți-e lumea mai dragă. E acolo tot timpul, cu tine, dacă nu-ți ocupi mintea cu ceva. Cea mai înspăimântătoare Bestie din câte există pe pământ. Eu îi zic Ființa Bestie.” Instructorul Vincențiu Goma, îmblânzitor profesionist, interpretat de Marius Manole.

Instrucțional pentru singurătate este un proiect cultural finantat de Ministerul Culturii prin programul ACCES Online produs de Teatrul LUNI de la Green Hours (Asociația Green Hours) în parteneriat cu PopUP Theatrics, în premieră absolută.

Manager proiect & PR: Magda Săndulescu

Bilete la Instrucțional pentru singurătate: Cum să te întâlnești cu tine însuți

Momentan nu sunt reprezentații programate.