Menu
Instrucțional pentru singurătate: cum să rezolvi camerele singurătății Instrucțional pentru singurătate: cum să rezolvi camerele singurătății

Instrucțional pentru singurătate: cum să rezolvi camerele singurătății

Festival: Festivalul Undercloud 2023
Regia: Regia Ana Mărgineanu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

INTRODUCERE ÎN ARTA GĂSIRII SOLUȚIILOR CORECTE

de Peca Ștefan

Cu: MATEI CHIOARIU

Regia : Ana Mărgineanu

Scenografia & grafica: Gabi Albu

INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE este o serie teatrală online interactivă de trei spectacole în care participanții sunt instruiți în arta de a scoate ce este mai bun din propria singurătate.

În Instrucționalul 103 ne vom raporta la tehnicile și metodele care ne ajută să găsim rezolvarea camerelor singurătății, spații mentale autogenerate, similare cu escape room-urile. Uitându-ne la camerele singurătății ca la adevărate parcuri tematice cu mistere, vom explora spațiul și timpul înarmați cu instrumente investigative care oferă rezultate rapide.

Vă dau primul mare pont despre cum trebuie să ne raportăm la o cameră a singurătății. Nu suntem într-o închisoare care ne apasă. Și ce dacă ușa e închisă. Să fie. Ne interesează pe noi? Numai aici, înăuntru, avem toate cheile acestui mister. O cameră a singurătății nu e un chin. Sau o povară. E o POVESTE“ Instructorul Daniel Preotescu, master puzzle solver, escape room designer și programator interpretat de Matei Chioariu.

Instrucțional pentru singurătate  este un proiect cultural finantat de Ministerul Culturii prin programul ACCES Online produs de Teatrul LUNI de la Green Hours (Asociația Green Hours) în parteneriat cu PopUP Theatrics, în premieră absolută.

Manager proiect & PR: Magda Săndulescu

Bilete la Instrucțional pentru singurătate: cum să rezolvi camerele singurătății

Momentan nu sunt reprezentații programate.