Menu
Inferno Inferno

Inferno

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Data și ora: încă o dată/oră
Locația: Sala Pictura Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 2, București
Durată: 1h 30m
Regia: Regia Ionuț Iftimiciuc
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe tnb.ro

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

”Toate problemele umanității provin din incapacitatea unui om de a sta singur într-o cameră fără să vorbească.” (Blaise Pascal)

La finalul vieții, trei suflete rătăcite se întâlnesc în infern. Deși la o simplă privire par niște oameni obișnuiți, timpul petrecut împreună în captivitate îi determină să își dezvăluie cele mai ascunse și întunecate secrete. Atunci se dezlănțuie și conflictul – cei trei încep să se judece între ei și să-și reproșeze greșelile din timpul vieții.

Eroi sau martiri, victime sau asupritori, indiferent de tabăra în care se află atunci când trăiesc, oamenii nu sunt fără de păcat. Suntem exact ceea ce încercăm să fim, o sumă a deciziilor pe care le luăm în timpul vieții. Iar finalul vine prea devreme sau prea târziu, numai pentru a trage o linie pentru a face adunarea.

Bazat pe ideea centrală a existențialismului lui Sartre din “Cu ușile închise”, spectacolul Inferno îți oferă o viziune diferită asupra vieții de după moarte: neputința de a scăpa de judecata celorlalți pare a fi în viziunea filosofului cea mai îngrozitoare tortură.

Tu la finalul vieții crezi că ieși pe plus sau pe minus?

O producție Teatrul In Culise

Organizator David Art & Entertainment

Bilete la Inferno

Luni, 23 septembrie, ora 18:30
Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Sala Pictura
Luni, 23 septembrie, ora 20:30
Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Sala Pictura