Menu
In limba poezeasca – Zoltan Butuc In limba poezeasca – Zoltan Butuc

In limba poezeasca – Zoltan Butuc

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Zborul este o artă a conversaţiei, în felul său aparte, neştiut, din fericire, de prea mulţi dintre noi. 

Cu versul altuia și cu muzica pe care-o simt adecvată versului, cu tot ce sunt și chiar cu frica de-a se frânge (acest zbor) încerc să alung pentru o clipă poate, orice gând cu care ați intrat în sală-n seara asta. Pentru acea clipă de imponderabilitate am venit. Acea clipă trebuie vânată, îngrijită, pentru ca apoi să ne-nsoțească o vreme în amintire.

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, la interior

– Sala de spectacole și foaierul sunt adaptate, ventilate și dotate cu toate articolele sanitare/de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior, în cele mai bune condiții. 

– Accesul se face începând cu 20 minute înaintea începerii spectacolului și vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora de începere a spectacolul să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora anunțată de începere a spectacolelor accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Numărul de locuri este limitat în funcție de regulile impuse de autorități, în funcție de rata de infectare a Bucureștiului. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, cu respectarea marcajelor și a indicațiilor personalului teatrului. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.

– Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului astfel încât să fie acoperite nasul și gura. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment.

– Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (febră, oboseală, tuse seacă; dureri de cap, congestie nazală, dureri de gât etc.), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice.

– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

– Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul avion sau silențios și să păstrați liniștea.

Bilete la In limba poezeasca – Zoltan Butuc

Momentan nu sunt reprezentații programate.