Menu
Improvisneyland – Comedy show Improvisneyland – Comedy show

Improvisneyland – Comedy show

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 20m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Improvisneyland aniversează 14 ani de la înființare și promite un Mega – Show incendiar!

Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizație din România. Dacă nu ai fost la ei la spectacole, probabil te-ai întâlnit cu ei la un training sau teambuilding al firmei sau poate chiar la aniversarea sau nunta unui prieten, Improvisneyland aducând zâmbetul pe buze peste tot pe unde a pășit.

Dacă totuși, nu știi de unde să îi apuci, vă lăsăm mai jos câteva detalii despre ei:

Improvisneyland este formată din actori profesioniști de top, care joacă la cele mai importante teatre din România și în seriale de comedie cunoscute.

Improvisneyland este creatoarea Festivalului Național de Improvizație din România, primul, singurul și cel mai tare festival de improvizație autohton.

Improvisneyland predă beneficiile improvizației în cadrul Academiei de improvizație și are absolvenți recunoscuți în lumea improvizației, aceștia creând la rândul lor trupe, formate de impro și chiar spații culturale. Dacă Cupa Impro Battle, Maestro sau Recul îți spun ceva, să știi că și absolvenții noștri fac parte din echipele acestor proiecte.

Iar dacă încă mai eziți dacă să vii la acest spectacol unic, îți spunem atât: Improvisneyland este Campioana Impro Battle 2022, care recunoaște cea mai bună trupă de improvizație din România!

Spectacolul Improvisneyland – 14 ani Anniversary Comedy Show are loc nicăieri în altă parte, decât la Teatrul Național din București. Biletele s-au pus în vânzare iar prețul de Early Booking, valabil până la 1 iunie, este de 50 lei. Biletele se găsesc la Agenția de bilete TNB sau online pe www.tnb.ro.

Mai multe despre Trupa Improvisneyland, poti vedea pe www.improvisneyland.ro sau pe pagina de facebook a trupei.

(pe fb poti include acest link https://www.facebook.com/improvisneyland)

La spectacolele Improvisneyland se vine cu prieteni și se pleacă cu și mai mulți prieteni. Spectacolele Improvisneyland sunt Family Friendly, fără limbaj licențios sau limită de vârstă, sloganul trupei fiind: Improvisneyland, râzi inteligent!

Bilete la Improvisneyland – Comedy show

Momentan nu sunt reprezentații programate.