Menu
Impro Games & Tocăniță de idei Impro Games & Tocăniță de idei

Impro Games & Tocăniță de idei

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 19.00 în cadrul Comedy Impro Fest avem două spectacole de Short Form și Long Form!

1. Impro Games by Dacă e marți, e impro

O demonstrație de improvizație, făcută de șase curajoși – Andreea, Alexandra, Raluca, Ionuț, Alexandru și Vlad – care se întâlnesc marțea, și care practica teatrul de improvizație ca formă de dezvoltare personală sau ca modalitate de a râde până la dureri de burtă.

Trainer: Radu Ciobănașu, actor în Trupa Improvisneyland.

2. Tocăniță de idei by Wednesday Improv

Un montaj liber de scene improvizate, pornind de la experiențele recente, semnificative ale oamenilor din public care doresc să le împărtăşească. Ideile şi scenele se țes pornind de la aceste întâmplări, în încercarea de a le face să ajungă în puncte de convergență, care să facă 1povestea unitară şi coerentă. Multe ingrediente, o singură tocăniță. Suntem siguri că o să le iasă

Echipa spectacolului este formată din Ana, Bianca, Roxana, Marius, Titi şi Thomas iar creatoarea și coordonarea proiectului este actrița Doina Antohi, membră în Trupa Improvisneyland.

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la Impro Games & Tocăniță de idei

Momentan nu sunt reprezentații programate.