Menu
Impro Comedy Show cu Urban Impro Impro Comedy Show cu Urban Impro

Impro Comedy Show cu Urban Impro

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Urban Impro Show este un spectacol de teatru de improvizație, în care nimic nu este pregătit de dinainte. Nu avem regie, nu avem scenariu, nu avem replici învățate de acasă, totul se improvizează pe loc pornind de la sugestiile publicului, fie că e vorba de titluri de povești, locuri în care se desfășoară scenele sau relații între personaje.

Urban Impro este o trupă de actori improvizatori cu peste 12 ani de experiență, cu sute de spectacole la activ, cu diferite formate, atât de short form, cât și de long form, cu participări și premii câștigate în cadrul festivalurilor și competițiilor de profil din România.

În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 de minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane). Informații suplimentare, la nr. de telefon 0773 825 249

Bilete la Impro Comedy Show cu Urban Impro

Momentan nu sunt reprezentații programate.