Menu
I FEEL BLUES la Gradina Alhambra I FEEL BLUES la Gradina Alhambra

I FEEL BLUES la Gradina Alhambra

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

Tip spectacol: blues, funk & rock
Durata: 1h 30min (fara pauza)

Componenta artistica:
Miguel Pous  (Mexic) – voce
Mike Vlahopol – voce & chitara
Paul di Bacio – bass
Calin Cruceanu – tobe

Pret Bilet: 59 lei

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Stim ca vrei sa asculti muzica buna si sa dansezi in acelasi timp. Si mai stim ca iti place muzica LIVE!
MIKE VLAHOPOL & The CROSSROADS te invita sa petreci o seara in care poti “trage cu urechea” la primele piese proprii ale trupei inainte de lansarea albumului.
Piese proprii, dar si coveruri “oldies but goldies”, unele dintre ele fiind orchestrate si aranjate intr-o maniera proprie si inedita.
Vei face o incursiune in istoria muzicii anilor 90 – 60 – 90 pana in 2480, in care vei putea sa dansezi si sa te distrezi cu prietenii pe ritmuri de Blues, Funk si Rock.
Trupa are un show interactiv cu momente de improvizatie si multe surprize pentru iubitorii de muzica buna!
Cel mai nou membru al trupei, solistul vocal, este Miguel Pous si vine tocmai din Mexic.
“Life is full of choices. Each choice is a crossroads, and every decision you make leads you to a new crossroads. From Mexico to Romania there were a lot of choices to be made, lots of crossroads, endless possibilities, but only one music.” ne spune Miguel.
Formatiei i s-a alaturat si basistul Paul Baciu, pe care cu siguranta majoritatea il cunosc din alte proiecte muzicale mari din Romania, cum ar fi Sarmalele Reci, Damian Draghici si altele.

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Gipsy in Blue
Gipsy in Blue
Luni, 15 aug. ora 20:00 Durată: 1h 30m Bucuresti, Teatrul Elisabeta
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Florin Piersic Jr, Mihai Androne Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Valsul Hazardului
Valsul Hazardului
Vineri, 26 aug. ora 19:30 Regie: Ingrid Bonța Durată: 1h Bucuresti, Teatrul Masca