Menu
Hotel Godot, 10 piese scurte Hotel Godot, 10 piese scurte

Hotel Godot, 10 piese scurte

Teatru: Teatrul Godot
Regia: Regia George Remeș George Remeș
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

De câte minute ai nevoie să spui ce simți? De câte minute ai nevoie să transformi un om? Sau de câte minute ai nevoie să te îndrăgostești? Ai spune că de multe, dar în realitate, ai nevoie de cât mai puține. 

Spectacolul „Hotel Godot” e o călătorie prin viețile unor oameni, în camerele de hotel, la care ai acces doar 10 minute. Crezi că e puțin? Nu. E exact de cât ai nevoie să înțelegi, să râzi, să plângi sau să înveți că nu ai nevoie de multe cuvinte pentru a spune ceva

Cu ocazii împlinirii a 11 ani, Teatrul Godot prezintă 11 piese de teatru scurt cu trupa teatrului în distribuție, dar și cu tineri actori absolvenți ai UNATC.

O producție a Teatrului Godot

IMPORTANT

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Hotel Godot, 10 piese scurte

Momentan nu sunt reprezentații programate.