Menu
HERA – Tales In The Midnight HERA – Tales In The Midnight

HERA – Tales In The Midnight

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

HERA, pe numele său real Andra Lupu, este o tânără artistă ce a reușit să captiveze publicul prin vocea să puternică și timbrul special, a început performând profesional într-o serie de proiecte de succes, în prezent fiind masterandă la Jazz la Universitatea  de Muzică din București.

Primul mare succes a venit odată cu duo-ul „Instinct”, din care a făcut parte în 2016, lansând hit single-ul  românesc „Petale” , piesă care a atins inimile oamenilor din întreaga țară, strângând 8 milioane de vizualizări pe Youtube și ajungând pe locul 2 în trending. Finaliști în Selecția Națională Eurovision 2017, au obținut locul 3 pe podium.

HERA și-a acordat timp pentru a se regăsi muzical, iar din 2019 a început să lanseze muzică independent, creată de ea, pentru sufletul ei, într-o manieră mult mai autentică și reală ca și până acum. Lansările ei solo au fost lăudate de bloguri internaționale de muzică și nenumărate playlisturi, confirmând faptul că HERA este un act puternic.

Prin concertul Tales In The Midnight, artista dorește să creeze o atmosferă învăluită în mister și visare, unde va reinterpreta alături de band live, piese din repertoriul Jazz, Pop, prin care dorește să dea glas poveștilor nespuse și șoaptelor la ceas de seară.

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.


IMPORTANT

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la HERA – Tales In The Midnight

Momentan nu sunt reprezentații programate.