Menu
Hansel și Gretel Hansel și Gretel

Hansel și Gretel

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Adriana Mircea
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

O producție YuPPie Art

Hansel și Gretel sunt doi copilași, frate și soră, pe care, tatăl lor și mama vitregă, împinși de sărăcia în care trăiesc, hotărăsc să îi părăsească în adâncul pădurii.

Istețimea, curajul și încrederea îi ajută pe cei doi să lupte, să învingă vrăjitoarea și să găsească drumul de întoarcere spre casa părintească.

Peripețiile prin care trec personajele sunt deosebit de captivante, cu atât mai mult cu cât o parte din scene se interpretează în sală, chiar în mijlocul publicului. Spectacolul este o împletire armonioasă între teatru, muzică și multe, multe situații comice. Acesta este cu atât mai fascinant cu cât, pentru realizarea lui, sunt folosite lumini și efecte speciale (“blacklight” – piese de decor fluorescent) care crează o atmosferă impresionantă și extrem de … reală.

Piesa de teatru “Hansel și Gretel” este o adaptare a celebrei povești cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

Din respect pentru actori și public avem rugămintea de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea.

Bilete la Hansel și Gretel

Momentan nu sunt reprezentații programate.