Menu
Hamlet Hamlet

Hamlet

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectatorii sunt rugați să ajungă la teatru cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces. ATENȚIE! Citiți regulamentul de acces!

 

 

*Spectacol prezentat în parteneriat cu unteatru.

 

Hamlet – Poate fi răzbunată crima? Încercând să se răzbune pe cel care i-a ucis tatăl, Hamlet ajunge să se răzbune pe el însuși până ce ajunge la tăcere. Spectacolul renunță la orice privire exterioară asupra poveștii și urmărește filmul acestei răzbunări imposibile strict din interiorul lui Hamlet.

„Acordăm în acest an Premiul redacției „Shakespeare daily” unui spectacol extraordinar de auster, dar pulsând de emoții. Este vorba despre „Hamlet”, în care joacă doar trei actori, dar foarte versatili, fapt care ne provoacă să ne întrebăm dacă într-o lume care și-a ieșit de pe orbită, diferența dintre sensibila Ofelia și lucida și practica Gertrude este vizibilă și lipsită de echivoc.
Ca dovadă că monologul teatral cel mai cunoscut, „A fi sau a nu fi”, nu trebuie spus de prințul danez pentru a suna emoționant, premiem echipa Unteatru din România.” – Shakespeare Daily, Festivalul Shakespeare de la Gdansk, 2018

 

Bilete la Hamlet

Momentan nu sunt reprezentații programate.