Menu
Gypsy Jazz with a swing of reggae Gypsy Jazz with a swing of reggae

Gypsy Jazz with a swing of reggae

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Gypsy Jazz with a swing of reggae este un proiect ce va avea loc în premieră în București. Acest spectacol îmbină Jazz-ul cu muzica lăutărească autentică și o fuziune de reggae.

Mille Bibescu se numără printre primele figuri importante ce au determinat fuziunea jazz-ului cu muzica lăutărească într-un gen distinct, văzut ca o continuare a gypsy jazz-ului franțuzesc. Din 1994 a început să participe la numeroase turnee internaționale.

În anul 2013 UDDI lansează prima piesă, Ragga Day[5][6] cu Famous Production, urmând apoi diferite colaborări cu artiști români precum: Delia, Andra, Mike Diamonds, Randi, Matteo, Proconsul, Whats Up, Andreea Bălan, Puya, Andreea Antonescu, DJ Ryno & Silvia, Blacklist, Jo, J. Yolo, Bibanu, Claudia Pavel, Elena Gheorge, Pacha Man, Alan & Kepa.

Piesa Aseară ti-am luat basma în colaborare cu Delia în anul 2015, cât și Ipotecat au reprezentat un adevărat succes pe posturile de TV și de radio.

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru:

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Bilete la Gypsy Jazz with a swing of reggae

Momentan nu sunt reprezentații programate.