Menu
Gunoierul – LIVE ONLINE Gunoierul – LIVE ONLINE

Gunoierul – LIVE ONLINE

Regia: Regia Daniel Hara Daniel Hara
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Conditii de participare:

– după achiziția biletului, cumpărătorul trebuie să acceseze grupul de facebook de redare a transmisiunii LIVE și să se înscrie cu numărul de comandă de pe site-ul de bilete, pentru a obține acces: https://www.facebook.com/groups/1055917565208808

– transmisiunea LIVE va începe la ora 20, în data de 21 Noiembrie; după încheierea acesteia, înregistrarea va rămâne postată pe grup pentru vizualizarea ulterioară.


Informații suplimentare la numarul de telefon 0773 825 249.

Spune-mi ce arunci la gunoi ca să îți spun cine ești – proverb nou.

La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul „Gunoierul” – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine.

Bilete la Gunoierul – LIVE ONLINE

Momentan nu sunt reprezentații programate.