Menu
Goi pușcă Goi pușcă

Goi pușcă

Teatru: Teatrul de Stat Constanța
Durată: 2h 10m
Regia: Regia Vlad Cristache Vlad Cristache
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

O comedie plină de suflet despre niște băieți amărâți care simt că și-au pierdut și bărbăția odată cu jobul și încearcă să se reclădească, suindu-se unul pe umerii celuilalt, prin prietenie, prin solidaritate, cu multă candoare. Ca să-și arate că sunt bărbați, vor să facă un show de striptease pentru toate femeile din oraș, cu speranța că se vor îmbogăți și își vor rezolva diversele probleme pe care le are fiecare dintre ei.

„Goi pușcă” este un spectacol despre omul obișnuit care reușește să facă ceva, să dea un pumn în gură sistemului și să arate că și el are un sens, nu trebuie să ceară voie ca să trăiască.

O comedie plină de suflet despre niște băieți amărâți, pe care societatea i-a mestecat și i-a scuipat, niște șomeri vai de capul lor, care simt că și-au pierdut și bărbăția odată cu jobul și încearcă să se reclădească, suindu-se unul pe umerii celuilalt, prin prietenie, prin solidaritate, cu multă candoare. Ca să-și arate că sunt bărbați, vor să facă un show de striptease pentru toate femeile din oraș, cu speranța că se vor îmbogăți și își vor rezolva diversele probleme pe care le are fiecare dintre ei.

Acești oameni fac împreună ceva atât de stupid cum e un show de striptease, dar atât de frumos e tot drumul lor până ajung să facă asta, încât show-ul din final este o victorie, chiar dacă ei nu sunt cei mai buni dansatori sau cei mai sexy bărbați. 

Totul se petrece în Anglia de pe vremea lui Margaret Thatcher, o vreme a capitalismului sălbatic, când toate programele de asistență socială sunt oprite, fabricile și uzinele sunt falimentate pentru că nu sunt profitabile. O societate nu foarte departe de societatea românească, în care foarte mulți oameni simt că nu-și mai găsesc locul. 

„Goi pușcă” este un spectacol făcut pentru toți acești oameni simpli care au dreptul să existe. 

Vlad Cristache, regizor

Scenografia: Mădălina Niculae  

Coregrafia: Ștefan Lupu   

Asistent coregrafie: Florina Stănculeț  

Avertisment: Nerecomandat copiilor sub 14 ani.

Bilete la Goi pușcă

Momentan nu sunt reprezentații programate.