Menu
Godottino Godottino

Godottino

Teatru: Teatrul Godot
Regia: Regia Gina Lazăr
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Godottino este primul serial de teatru pentru copii – o producție originală a Teatrului Godot.

Credem în educația copiilor prin cultură. Prin crearea acestui personaj încercăm să le oferim celor mici atât un forte bun prieten, cât și un model de la care să învețe.

Fă cunoștință cu Godottino: „Eu sunt Godottino și am 9 ani. Da, da, cu tine vorbesc, cu tine care citește acum aceste rânduri. Sunt elev și îmi place tare mult știința. Mai exact robotica, dar nu numai, pentru că eu sunt tare curios. Câteodata, prietenii mei spun că sunt enervant de curios. Dar ce să fac dacă nu mă pot abține și vreau tot timpul să aflu lucruri noi? Așa sunt eu. De aceea întrebarea mea preferată este …de ce. Si a ta? Cool! Atunci vrei să fii lângă mine și să trecem impreuna prin toate aventurile pe care ți le-am pregătit? O să fie super fun. Vom învăța împreună despre cum a fi deștept este cool, despre ce putem face pentru a ajuta mediul înconjurător. Vom afla că minciuna nu ne aduce nimic bun, despre cum să facem fata bullyingului, despre incluziune și  acceptare. Vom descoperi cum calculatorul ne poate fi prieten și nu dușman. Și nu în ultimul rând, vom descoperi ce înseamnă familia și prietenia, cum fără ele ne este imposibil să mergem mai departe, să evoluam. De aceea îți propun sa-mi fii alaturi și sa devenim prieteni. Vrei?

IMPORTANT

Avand in vedere reglementarile in vigoare, in contextul pandemiei Covid19:

! Participarea la spectacol este permisa in baza unui Certificat Verde valid, care sa ateste vaccinarea completa (10 ziule de la finalizarea schemei complete de imunizare) sau trecerea prin boala (perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii cu Covid-19).

-In cadrul evenimentului, purtarea mastii de protectie este obligatorie.

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Godottino

Momentan nu sunt reprezentații programate.