Menu
Glasul copilăriei Glasul copilăriei

Glasul copilăriei

Teatru: Teatrul Ion Creangă
Data și ora:
Locația: Sala Mică Strada Biserica Amzei, nr. 21, București
Durată: 40 minute
Regia: Regia Ani Crețu Ani Crețu
Autor: Autor Ani Crețu Ani Crețu
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe teatrulioncreanga.ro

Descrierea spectacolului

Copilăria este pentru noi toți un tărâm de basm, în care binele este amenințat, mai mereu, de răul ascuns. Bullying-ul a ajuns un fenomen care îi îngrijorează pe părinți și îi afectează pe copii. Este o realitate. Este o temă care se află pe buzele tuturor. Putem spune că bullying-ul a existat dintotdeauna, fie că ne raportăm la copilăria celor mici, fie că ne referim la propria noastră copilărie sau la amintiri care ne leagă de ea.

Spectacolul Glasul copilăriei privește tema copilăriei și oferă o radiografie a acestui univers, adresându-se părinților în opinia cărora copiii lor sunt mereu fericiți și lipsiți de griji. Dar dacă stăm și ascultăm „glasul”, vom constata că lucrurile nu sunt deloc așa, pentru că și cei mici întâmpină probleme și dificultăți.

Privită prin ochii unui copil, o zi petrecută la școală poate părea mai complicată decât ne putem imagina. Cu toții ne confruntăm cu sentimente de frustrare și neputință, iar lipsa de încredere în sine poate eroda personalitatea. Însă de cele mai multe ori, situația nu e chiar așa cum o percepem inițial și cel mai bine este să fim mereu atenți la cei din jur și să conștientizăm că suntem diferiți, adică unici.

Bilete la Glasul copilăriei

Vineri, 27 septembrie, ora 10:00
Teatrul Ion Creangă, Sala Mică
Locuri epuizate