Menu
Gipsy in Blue Gipsy in Blue

Gipsy in Blue

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: muzica urbana lautareasca
Durata: 1h 30min (fara pauza)
Componenta muzicala:
Taraful Leonard Iordache:
Leonard Iordache – tambal
Neluta Neagu – voce & acordeon
Nicusor Gheorghe – vioara & voce
George Nicolae – vioara
Victor Florea – contrabas

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

Pret Bilet: 69 lei

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Leonard Iordache, fiul lui Toni Iordache interpreteaza cu taraful sau inca din anii 90 muzica veche lautareasca a mahalalelor bucurestene. A inregistrat primele succese la Opera din Viena, in Berlin si in turneul din Germania, sustinut alaturi de lautari precum Cornel Bosoi, Costel Vasilescu Trompetistu, Gicu Petrache, Ghita Coada si Gheorghe Lambru. In actuala componenta, Leonard pregateste o serie de evenimente in tara si strainatate. Va urca in premiera pe scena Gradinii Alhambra joi, 15 septembrie.

Video

Bilete la Gipsy in Blue

Momentan nu sunt reprezentații programate.