Menu
Femeia te ridică, femeia to coboară Femeia te ridică, femeia to coboară

Femeia te ridică, femeia to coboară

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Brîndușa Novac
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Femeia te ridică, femeia to coboară este o comedie muzicală în care sinergia artelor reprezentată prin teatru, muzică, dans și acrobațiile aeriene fac deliciul acestui spectacol pus în scenă de celebra regizoare, scenaristă și coregrafă, Brîndușa Novac.

Întrepatrunderea artelor este realizată de artiști excelenți și apreciați în genul lor artistic atât de publicul din România cât și din străinătate.

Arta teatrală este reprezentată cu succes de actorii consacrați Manuela Hărăbor, Tomi Cristin și Ovidiu Popa.

Arta muzicală, teatrală și arta circului sunt reprezentate prin baritonul Cătălin Petrescu sau de cântărețul Joli Bartha, actrița Raluca Guslicov și actorii acrobați Ewelyn, Rebecca și Cristian Marinof (câștigători ai Clovnului de Aur la Festivalul Internațional de Circ de la Monte Carlo și a multor alte prestigioase competiții mondiale).

Spectacolul are o structură inedită în care subiectul este dezvoltat prin scheciuri de primele trei personaje cărora li se întrepătrund momente de actorie, muzică, dans și acrobații aeriene alcătuind un întreg al personajelor. Producția are un succes remarcabil prin această acțiune simultană a mai multor arte în interiorul scenelor și a unui întreg bine conturat.

Bilete la Femeia te ridică, femeia to coboară

Momentan nu sunt reprezentații programate.