Menu
Fațete Fațete

Fațete

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Aflat la cel de-al treilea “one man show” pe scena TNB, actorul Eugen Cristea vă propune un nou spectacol interactiv, pe un scenariu cu totul nou, cuprinzând cele mai izbutite momente artistice de-a lungul unei cariere de peste 40 de ani în slujba Măriei Sale, Publicul. Un recital caleidoscopic, pe parcursul căruia veți râde sau veți plânge și care, în niciun caz nu vă va lăsa indiferenți. Un spectacol în care Eugen Cristea – însoțit de nelipsita ghitară (și nu numai) –  își pune sufletul pe tavă în fața dumneavoastră, fără a uita vreo clipă că este și un “Om al Cetății”. El va comenta în vers provocator realitățile vremurilor pe care le trăim. Un spectacol de aparent divertisment, dar care, adesea, ne pune dinainte și o oglindă în care încercăm să ne reflectăm. Un spectacol în care la loc de cinste se află blues-ul, folk-ul și, de ce nu, nemuritorul rock, prin balade clasice sau compoziții proprii. O seară de neuitat, pe parcursul căreia Eugen Cristea, va așterne în fața dumneavoastră fațetele nenumărate ale unui artist cu nenumărate resurse creative.

 

*Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri – https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB!

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Amfiteatrul TNB este un proiect susținut de    

Bilete la Fațete

Momentan nu sunt reprezentații programate.