Menu
Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit

Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit

Teatru: Teatrul „Sică Alexandrescu”
Regia: Regia Puiu Şerban
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

John Tobias (născut în 1969, în Chicago) este dramaturg, dar şi scenarist american, cunoscut în special pentru scenariile sale (realizate împreună cu Ed Boon), pentru jocurile video şi, apoi, pentru filme din seria Mortal Kombat. În prezent continuă să scrie scenarii pentru jocuri video, jocuri ce se bucură de o mare căutare.

 

Ca dramaturg, este cunoscu, în special, pentru comediile: My husband’s wild desires almost drove me mad (Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit) sau Is the Real You Really You?, piese jucate în întreaga lume.

 

„Ce fac de obicei oamenii pe care-i copleşeşte plictiseala? Optează pentru una din următoarele soluţii:

Schimbă partenerul. Din păcate lucrul acesta rareori se întâmplă fără durere şi dezastru. (…)

Se resemnează să trăiască fără fericire erotică. Viaţa, fără îndoială, este posibilă dacă sentimentele sunt puternice, deşi acestea riscă să-şi piardă din intensitate (…).

Regenerează şi reînnoiesc schimburile corporale, astfel încât să menţină interesul partenerului. (…) Iar pentru ca acestei reînnoiri să i se ofere toate şansele, de ce să nu apelăm la tratate” – Tratat de mângâieri de Dr. Gérard Leleu (Editura Trei, 2005)

Bilete la Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape că m-au înnebunit

Momentan nu sunt reprezentații programate.