Menu
Familia fără zahăr Familia fără zahăr

Familia fără zahăr

Teatru: Teatrul Mic
Durată: 1h 50m
Regia: Regia Radu Apostol Radu Apostol, Andreea Iacomiță
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Familia Fără Zahăr, spectacol de teatru muzical despre familia la români.

Coproducție cu Centrul de Teatru Educațional REPLIKAFamilia Fără Zahăr, în regia lui Radu Apostol, după un text semnat de Mihaela Michailov, surprinde vocile celor care nu se regăsesc în formate prestabilite și tipare moștenite. Spectacolul modelează percepția asupra înțelegerii familiei, ca o construcție fluidă, în care apartenența se scrie continuu și raportările se schimbă în funcție de variabile imprevizibile.

Familia este văzută ca un concert intersecțional, în care vocile părinților, copiilor, bunicilor, bisericii, roboților, regulilor normative și clișeelor opresive, vocile celor care nu se regăsesc în formate prestabilite și tipare moștenite modelează percepția asupra înțelegerii „celulei de bază a societății”.

ENG: Sugar Free Family is a musical theater show about Romanian family. Family is perceived as an inter-sectional concert in which the the voices of parents, children, grand-parents, church, robots, the voices of normative rules and oppressive clichés, the voices of those who do not fit in the pre-established social formats and inherited patterns, model the conception regarding the family seen as the foundation cell of our society. Family is a fluid construction in which the sense of belonging is continuously re-imagined together with a set of relations that change due to unpredicted floating contexts.

DURATĂ: 1h 50′

TARIF: 35 Lei / 20 Lei pentru elevi, studenți și pensionari*

*  Reducerea se aplică doar la casele de bilete pentru ultimul rând.

Premiera oficială: 21 aprilie 2017

Credit foto: Mihaela Tulea, Bogdan Catargiu

**Din respect pentru actori și public avem rugămintea de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea.

Bilete la Familia fără zahăr

Momentan nu sunt reprezentații programate.