Menu
Face to face Face to face

Face to face

Teatru: Teatrul National Marin Sorescu
Regia: Regia Adrian Andone
Autor: Autor Peter Quilter
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Prezentare spectacol:

,,Face to face”, de Peter Quilter este o comedie spumoasă, plină de culoare, fermecătoare, cu schimbări rapide de stări și situații. Actorii Monica Ardeleanu și Adrian Andone vă propun trei cupluri, trei povești de dragoste, trei situații de viață total diferite.

În prima scenă, Jonathan și Wendy își dau întâlnire pe nevăzute și speră ca măcar de data asta lucrurile să decurgă bine. În a doua scenă, Angela urmează să se căsătorească, iar Toby  prietenul ei de o viață, o tachinează vrând  ce e mai bun pentru ea. În ultima scenă, Giuliana și Bobby, deși încă se iubesc, decid să divorțeze, cu toate încurcăturile și răsturnările de situație care derivă din această decizie.

Autorul acestei comedii excepționale este Peter Quilter, unul dintre dramaturgii britanici foarte apreciați, piesele sale fiind jucate în teatre importante din întreaga lume, de la show-uri pe Broadway, până la spectacole pe scenele din Londra.

,,Face to face” este un spectacol aparent simplu, dar foarte solicitant și ofertant pentru cei doi actori care interpretează cu vitalitate, farmec și umor cele șase personaje ale piesei. O joacă plină de haz, o redare amuzantă a dragostei, a relațiilor moderne într-o reprezentație plină de umor.

 

„Ieși revigorat și binedispus de la Face to Face, ușor amuzat de cele trei scene pe care tocmai le-ai lăsat pe „scândură”. Monica Ardeleanu și Adrian Andone joacă trei situații tragi-comice care ne sunt familiare – și tocmai prin asta devin dragi de la primele replici. Piesa lui Quilter este scrisă într-o notă ce nu permite situațiilor neplăcute să devină apăsătoare pentru spectator. Dimpotrivă, li se conferă acea ușurătate specifică în comedie, care ne permite să râdem în fața unor situații dificile – și demonstrează încă o dată că râsul este terapeutic.”

Lia Boangiu – Face to face, SpectActor nr. 2/2021

Bilete la Face to face

Momentan nu sunt reprezentații programate.