Menu
(Exit) Și atunci am plecat (Exit) Și atunci am plecat

(Exit) Și atunci am plecat

Teatru: Teatrul Godot
Locuri: 138 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 88.21 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

AVANPREMIERĂ

BILET WINE TASTING MENU: Pachetul include un bilet la teatru și Meniul Wine Tasting pentru o pers.: o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri – cold cuts cheese & meat, pentru un wine pairing desăvârșit! Cu acest bilet vă asigurați locul în primele 8 rânduri ale sălii.

Regie: Laurențiu Rusescu

Scenografie: Ana Cântăbine

Animație video: Dan Neda

Traducere: George Remeș

Cu: Oana Moșneagu, Denis Hanganu, Teodora Dincă, Alex Popa/Răzvan Mîndruță

Un soț violent, o soție abuzată, și un grup de prietene gata să lupte pentru dreptate cu umor și ingeniozitate – o combinație suprinzătoare și electrizantă care va schimba definitiv cursul unei căsnicii.

(Exit) Și atunci am plecat explorează relația dintre o femeie abuzată și soțul ei în momentul în care ea decide să îl părăsească, nu înainte însă de a-i da acestuia o lecție. Cu ajutorul prietenelor ei, Ana plănuiește o răzbunare neașteptată: îl leagă de fotoliu și, înainte să plece, îl tapetează cu carne de vânat și îl unge cu miere de albine pentru a atrage urșii.

Pornind de la textul scriitoarei americane Lauren Gunderson, spectacolul este o comedie neagră despre speranță și prietenie, dar, mai ales, o poveste despre curajul de a redobândi controlul asupra propriei vieți. Regizorul Laurențiu Rusescu adaugă o dimensiune socială puternică și aduce în prim plan problema violenței asupra femeilor în familiile din România.

Audiență: 18+

Bilete la (Exit) Și atunci am plecat

Vineri, 15 martie, ora 20:00
Teatrul Godot, –
138 de locuri disponibile