Menu
Eu nu sunt eu & Hotel… X Eu nu sunt eu & Hotel… X

Eu nu sunt eu & Hotel… X

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 18.00 în cadrul Comedy Impro Fest avem două spectacole de Short Form și Long Form!

1. Eu nu sunt eu by Marți devreme

Un spectacol plin de personaje. De la personaje faimoase la personaje spumoase create pe loc, cei de la Marți devreme și-au propus să spargă toate barierele creative! Sunt plini de emoții dar cum poți să fi altfel, când tocmai urmează să îți faci botezul de foc și nu oriunde, ci tocmai pe scena Teatrului Național!

Trupa Marți devreme este condusă de Axel Moustache, membru în Trupa Improvisneyland și vă așteaptă să vă bucurați împreună cu ei de această experiență.

2. Hotel… X by ImproContinuu

Un hotel undeva. Acolo unde publicul va vrea.

Cunoscuți sau străini, turiștii își intersectează viața din plin.

Și pentru că lucrurile aici nu se pot opri, destinele și le vor dezvălui printr-un secret ce vă va uimi.

Iar finalul va fi dat de cel ce a scăpat. Mu-ha-ha-ha-haaa!

Un proiect Continuu Studio, condus de Smaranda Caragea și Andreea Samson, membră în Trupa Improvisneyland.

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la Eu nu sunt eu & Hotel… X

Momentan nu sunt reprezentații programate.