Menu
ELVIS BURUIANĂ – concert acordeon ELVIS BURUIANĂ – concert acordeon

ELVIS BURUIANĂ – concert acordeon

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

ELVIS BURUIANĂ – concert acordeon

Elvis Constantin Buruiană – un artist cu mult talent, energie, cu pasiune pentru muzică, cu foarte mult studiu, cu o dexteritate și o ingeniozitate desăvârșită! 

Atunci când cântă la acordeon, lui Elvis i se înseninează fruntea şi-i apare zâmbetul și bucuria de a interpreta. Elvis Buruiană și-a creat un stil personal și abordează cu succes mai multe genuri muzicale: muzică românească, tradiţională, muzică de cafe-concert, clasică, tango, vals, multe dintre interpretările sale fiind combinaţii între clasic şi jazz. 

Elvis este recunoscut pentru stilul lui în forţă, foarte rapid şi creativ, cu solouri lungi, elaborate. El ia un refren vechi lăutăresc sau o temă dintr-o horă şi construieşte de acolo, transformă, multiplică sentimentul acela în ore întregi de improvizaţie. Elvis Buruiană trece foarte uşor de la „Constantine, Constantine” la „Libertango”, cu multe momente de solistică în care trece de la teme lăutăreşti la Paganini şi Piazzola. Schimbările elegante de ritm îi fac pe oamenii din public să îşi mişte lent-aprobator capul sau să ridice câte o mână arătând spre cer.

Bilete la ELVIS BURUIANĂ – concert acordeon

Momentan nu sunt reprezentații programate.