Menu
E vina ta! E vina ta!

E vina ta!

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 30m
Regia: Regia Tomi Cristin Tomi Cristin
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol prezentat în cadrul Programului “Uși deschise pentru toți”

 

Viața persoanelor publice, fie ei cântăreți, actori, politicieni, nu e întotdeauna ușoară. Complicațiile care apar pot uneori să ducă la probleme grave, la situații limită, la evenimente tragice. Personajele din spectacolul „E vina ta!” par a se învârti într-un labirint fără ieșire, plin de capcane și de neprevăzut.Spectatorii sunt martorii unui șir de întâmplări din viața lui Dinu, un cunoscut cântăreț de hip-hop, a părinților săi nu mai puțin celebri, dar și a întregii lumi din care aceștia fac parte. Vedetă și băiat de bani gata, Dinu e într-un conflict permanent cu sine și cu toți cei din jur. Un adolescent întârziat pe care închisoarea, ca un duș rece, vine să-l trezească la realitate. Momente din trecutul și prezentul personajului principal se succed cu dinamism, într-o remarcabilă unitate. Firul dramatic este susținut perfect prin simbioza care se realizează între scenele de dialog și cântecele care se regăsesc din plin în acest spectacol, actorii dovedind calități vocale excepționale, iar publicul va avea senzația uneori că se află la un antrenant concert de muzică hip-hop.

Piesa „E vina ta!” a fost scrisă în cadrul atelierului de scriere dramatică coordonat de actorul și scriitorul Mimi Brănescu, atelier găzduit de Centrul de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava”, director Claudiu Goga.

“Am scris piesa „E vina ta!” ca o poveste despre dragoste, dragoste care, cu cât pare mai imposibilă, cu atât devine mai interesantă. Uneori ne zbatem, ne luptăm cu duhuri neștiute, ne pierdem în gânduri negative și acțiuni agresive și nu ne dăm seama că ceea ce căutăm e chiar lângă noi, că avem nevoie de atât de puțin ca să fim fericiți și că realizăm toate acestea târziu de tot. Prea târziu? Pentru cei care aleg să-și asume trecutul și să lupte, așa cum face Dinu, personajul principal, perspectivele care se deschid sunt nebănuite. Dar de ce uneori avem totul, dar nu ne dăm seama? Invit spectatorii să vizioneze acest spectacol și să descopere singuri răspunsurile. Și atunci înseamnă că scopul meu ca autor și ca regizor a fost atins.” Tomi Cristin

Bilete la E vina ta!

Momentan nu sunt reprezentații programate.