Menu
Dușmănie v.2.0. E ceva vindecător în a le da oamenilor un obiect al urii lor Dușmănie v.2.0. E ceva vindecător în a le da oamenilor un obiect al urii lor

Dușmănie v.2.0. E ceva vindecător în a le da oamenilor un obiect al urii lor

Durată: 1h 20m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Un spectacol interdisciplinar despre nevoia de intimitate, nevoia de a aparține și dorința de a controla narațiunea despre noi înșine și de a povesti celorlalți.

Spectacolul aduce în prim plan trei personaje contradictorii, legate între ele de un trecut traumatic: Ioana, membră a fostei Securități, logopedul lui Nicolae Ceaușescu și omul din spatele rostirii discursurilor dictatorului, care devine personaj principal al unui film documentar semnat de Alina. Între cele două se află Andrei, nepotul Ioanei, un tânăr plin de talent artistic, însă marcat de un parcurs anti-social și de singurătate. Totul ia o turnură neașteptată când filmul documentar realizat de Alina câștigă un premiu important.

Spectacolul chestionează cât este adevăr și cât este ficțiune în genul de film documentar și explorează ce se întâmplă la nivel individual atunci când poveștile complicate sunt prezentate public într-o manieră simplificată sau chiar manipulatoare.
Text și regia: Gabriel Sandu
Cu: Mihaela Teleoacă, Oana Pușcatu, Alex Mirea
Video: Ana Cârlan
Set design: Raluca Alexandrescu
Muzica: Xenti Runceanu
Light design: Ștefan Vasilescu

Bilete la Dușmănie v.2.0. E ceva vindecător în a le da oamenilor un obiect al urii lor

Momentan nu sunt reprezentații programate.