Menu
Duelul Maeștrilor: Taraful Marian Mexicanu & Taraful Mielle Bibescu Duelul Maeștrilor: Taraful Marian Mexicanu & Taraful Mielle Bibescu

Duelul Maeștrilor: Taraful Marian Mexicanu & Taraful Mielle Bibescu

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Duelul Maeștrilor

Taraful Marian Mexicanu & Taraful Mielle Bibescu

Într-o seară plină de pasiune și virtuozitate muzicală, Teatrul Godot găzduiește un duel epocal între două formații legendare de muzică lăutărească: Taraful Marian Mexicanu și Taraful Mielle Bibescu. Acest eveniment va aduna pasionații de muzică populară și lăutărească din toată țara, într-o atmosferă încărcată de emoție.

Taraful Marian Mexicanu, cunoscut pentru interpretarea sa autentică și autenticitatea tradițiilor muzicale, este condus de virtuozul acordeonist Marian Mexicanu. Acesta transmite prin acordeon pasiunea și trăirile profunde specifice muzicii lăutărești. Alături de el, o echipă de muzicanți talentați, precum chitariști și contrabasiști, vor 

contribui la crearea unor ritmuri și armonii înviorătoare și pline de viață, însoțiți de talentata Ana Maria Mexicanu.

Pășește alături de ei în acest duel regal Taraful Mielle Bibescu, în frunte cu carismaticul și energicul Mielle Bibescu, un muzician cunoscut pentru virtuozitatea sa la clarinet și abilitatea de a transmite bucuria și entuziasmul prin muzica sa. Alături de el, o echipă de muzicanți talentați, vor crea o atmosferă vibrantă.

În seara duelului,  scena Teatrului Godot se va transforma într-un adevărat ring muzical. Formațiile se vor întrece într-o alternanță de solo-uri, duete și improvizații spectaculoase. Sunetele clarinetului și acordeonului, împletite cu ritmul chitarelor și basului, vocea duioasa a solistei vor da naștere unui amalgam muzical captivant.

Într-o confruntare prietenoasă și plină de respect, Taraful Marian Mexicanu și Taraful Mielle  Bibescu își vor demonstra abilitățile muzicale desăvârșite și capacitatea lor de a transmite emoție prin fiecare notă interpretată. Improvizațiile lor au făcut publicul în trecut să vibreze, iar energia lor contagioasă a învăluit inimile participanților datorită abilităților lor muzicale excepționale.

Duelul va fi o demonstrație a bogăției și diversității muzicii lăutărești românești. Această confruntare epică va rămâne în amintirea pasionaților de muzică ca un moment de înaltă virtuozitate, energie și bucurie, dovadă vie că muzica lăutărească este o comoară națională ce trebuie sărbătorită și păstrată pentru generațiile viitoare.

Bilete la Duelul Maeștrilor: Taraful Marian Mexicanu & Taraful Mielle Bibescu

Momentan nu sunt reprezentații programate.