Menu
Double Fiesta Double Fiesta

Double Fiesta

Teatru: Teatrul Godot
Locuri: 64 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 88.21 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

Double Fiesta

Un spectacol de teatru fizic de Andrea Gavriliu

Muzica originală: Mihai Dobre

Trompetist: Sebastian Burneci

Scenografie colectivă

WINE TASTING MENU:

Pachetul include un bilet la teatru și Meniul Wine Tasting pentru o pers.: o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri – cold cuts cheese & meat, pentru un wine pairing desăvârșit! Acest bilet vă asigură locul în primele două rânduri ale sălii.

Distribuția: Ioana Alexuc, Irini Katz, Diana Lanțos, Karina Jianu, Valentina Kocsis, Patricia Flack, Teofil Memelis, Vlad Mogoș, David Luncă, Iustin Danalache, Ilinca Gheorghiu, Vlad Mirea, Mario Monțescu, Andrei Calu, Rania Zane, Costin Stăncioi / Diana Pomparău, Cristian Popescu

Așa cum titlul deja divulgă, este vorba despre o petrecere. Ocazia este irelevantă, fiecare spectator fiind liber să își clădească propria experiență, bazată pe felul în care se recunoaște pe sine și pe alții prin această “petrecere-oglindă”. Fascinantul spațiu al Palatului Bragadiru facilitează apropierea spectatorilor de petrecere, astfel încât ei nu vor rămâne la stadiul de voyeur care privește din întuneric, ci se vor putea conecta la energia celor 16 performeri.

“Double Fiesta” este un spectacol de teatru fizic bazat pe un material coregrafic foarte elaborat, care, preț de 59 de minute, este menit să exprime fina tranziție de la sobrietate/control/conștiință de sine la ebrietate/agresivitate/stare de transă.

„Am realizat spectacolul “Fiesta” în anul 2022 la Teatrul Național din Sofia împreuna cu 8 actori. “Double Fiesta” reprezintă o recreere a aceleiași lucrări cu 16 studenți în anul III la actorie.” Andrea Gavriliu

Bilete la Double Fiesta

Vineri, 7 iunie, ora 20:00
Teatrul Godot, –
64 de locuri disponibile