Menu
Don Juan – CrisAct Don Juan – CrisAct

Don Juan – CrisAct

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Cristian Pepino Cristian Pepino
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol nerecomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani

Sex, pasiune, aventură, curaj, înșelăciune, bani și minciună, toate împreună cu mult umor, „Don Juan” de Molière este o comedie fabuloasă, plină de aventuri și cuceriri, care are la bază legendarul mit spaniol al lui Don Juan Tenorio, un univers în care amorul este înflăcărat și plin de intrigi.

O comedie spumoasă, plină de umor, perfectă pentru o seară de weekend, Don Juan, un simbol al libertății, care își dedică întreaga viață pasiunii pentru…. femei. Pasiunea lui pentru sexul frumos îl pune în multe încurcături din care reușește să iasă apelând la aceleași calități cu care cucerește toate femeile pe care le întâlnește și care inevitabil ajung în… sufletului lui, dar nu pentru mult timp.

Seduce, se însoară, abandonează, o altfel de treime după care Don Juan se ghidează, fiind condamnat la tot pasul de prietenul lui Sganarel. Elvira, Mathurine, Charlotte sunt doar câteva dintre victimele farmecelor lui Don Juan. Cum se va termina acest periplu prin lume când cuceritorul nostru este mereu pregătit pentru următoarea domniță? Hai să afli!

La 400 de ani de la nașterea lui Molière, spectacolul „Don Juan” este readus în fața publicului într-o adaptare modernă de către celebrul regizor Cristian Pepino, care cu umorul caracteristic îl aduce pe cuceritorul din Sevilla în 2022 pentru a-și încerca și acum farmecele asupra doamnelor, într-o traducere și adaptare fără egal.

O producție CrisACT Production. Proiect co-finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru:

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Bilete la Don Juan – CrisAct

Momentan nu sunt reprezentații programate.