Menu
Doamna Noastră de pe strada 121 Doamna Noastră de pe strada 121

Doamna Noastră de pe strada 121

Teatru: Unteatru
Locuri: 23 locuri disponibile
Data și ora:
Durată: 2h
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 77.26 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

Spectacolele unteatru sunt găzduite de Teatrul de Comedie, la Sala Nouă. Adresa este: Strada Sfânta Vineri nr.11, sector 3, București

Doamna Noastră de pe Strada 121

de Stephen Adly Guirgis

Regia: Mihaela Sîrbu

Asistență regie: Alexandru Ivănoiu

Distribuție: Dana Rogoz, Codrin Boldea, Richard Bovnoczki, Adrian Ban, Alexandru Munteanu, Kiki Simion, Ioana Nimigean, Ștefania Cîrcu, Sami Al Tawel, Visarion Udatu, Denis Imbrescu, Adi Ionescu, Nicolae Drăgulin

Scenografie și lighting design: Sabina Reus

Sound design: Adrian Piciorea

Traducerea: Ilinca Neacșu

„Doamna Noastră de pe Strada 121” este o explorare captivantă a iubirii, a pierderii și a puterii conexiunii umane, plasată pe fundalul unui cartier vibrant și divers din Harlem.

Piesa de teatru, scrisă de Stephen Adly Guirgis, amuzantă și plină de emoție, scoate la suprafață complexitatea naturii umane, în tot amarul, dar și splendoarea ei.

Acțiunea se desfășoară în jurul morții bruște a surorii Rose, o călugăriță iubită de la o școală catolică locală. Pe măsură ce foștii ei elevi și prieteni se adună pentru a-și aduce omagiile, răni vechi și probleme nerezolvate ies la suprafață. Într-o serie de viniete tăioase, prieteni vechi și noi, reuniți după zeci de ani, își amintesc de trecut și se confruntă cu realitatea a ceea ce au devenit. Există o singură problemă – cineva a furat cadavrul.

Bilete la Doamna Noastră de pe strada 121

Luni, 22 aprilie, ora 20:00
Unteatru, –
23 de locuri disponibile