Menu
Divorțul anului Divorțul anului

Divorțul anului

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Ovidiu Cuncea
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

În societatea noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț / soție sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. „Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil”. Până la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei, ci un drum către pierderea cuplului.

“Divortul anului” este o piesă adaptată de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru în perioada anilor ’70.

Piesa tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț – soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre “a treia tinerețe’’ și care se află prinși în vârtejul “ipocriziei conveniențelor moderne’’.

Bilete la Divorțul anului

Momentan nu sunt reprezentații programate.