Menu
Dispariții – spectacol-lectură în cadrul  proiectului LECTURI Dispariții – spectacol-lectură în cadrul  proiectului LECTURI

Dispariții – spectacol-lectură în cadrul proiectului LECTURI

Teatru: Teatrul Național ”Vasile Alecsandri”
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

spectacol-lectură în cadrul proiectului LECTURI³

autor: Elise Wilk
Spectacolul-lectură va avea loc pe 25 noiembrie, la ora 19:00, la Teatru. Regia spectacolului îi aparține Irinei Popescu-Boieru. Din distribuție: Catinca Tudose, Diana Chirilă, Haruna Condurache, Ionuț Cornilă, Călin Chirilă, Cosmin Maxim, Radu Ghilaș, Constantin Avădanei, Brândușa Aciobăniței, Diana Roman, Mălina Lazăr, Andrei Sava
 
INTRAREA ESTE LIBERĂ ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

LECTURI este numele celui mai nou proiect teatral demarat de Teatrul Național ieșean în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași (Filit) și „Alecart”. Proiectul a fost inițiat de Naționalul ieșean  din dorința de a promova dramaturgi români contemporani din România și din Republica Moldova, de a face cunoscute publicului piesele lor de teatru prin montarea lunară a unor spectacole-lectură, la Teatru.

Selecția textelor este făcută lunar, conform unei grile de evaluare, de către un juriu constituit din reprezentanți ai Teatrului Național ieșean, Muzeului Național al Literaturii Iași și revistei de cultură „Alecart”. 

Prima piesă câștigătoare este „Dispariții”, un text semnat de Elise Wilk, una dintre cele  influente voci ale dramaturgiei contemporane din România.
 

Bilete la Dispariții – spectacol-lectură în cadrul proiectului LECTURI

Momentan nu sunt reprezentații programate.