Menu
Diseară la 7 Diseară la 7

Diseară la 7

Teatru: Teatrul de Comedie
Următoarea reprezentație: încă o dată/oră
Locația: Sala Studio Strada Sfântul Dumitru, nr. 2, București
Durată: 1h 20m
Regia: Regia Chris Simion-Mercurian Chris Simion-Mercurian
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 33 lei
bilete pe bilete.comedie.ro

Descrierea spectacolului

Întâmplarea – sau soarta? – îi aduce la un loc pe un El și o Ea, într-un spațiu rupt de lume. Deși la început sâcâit de întrebările incomode ale necunoscutei, El intră în dialog cu Ea, ajungând să pună capăt unei singurătăți care îl bântuia de ani de zile. Așadar, o întâlnire până la urmă deloc întâmplătoare, ci dimpotrivă, revelatoare, scoțând la iveală adevăruri adânc ascunse și salvatoare. Pentru că speranța vine de unde nu te aștepți.

„Mi-am dorit să vorbesc despre incapacitatea omului de a se desprinde de propriul trecut, despre frică, despre speranţă şi lipsa ei, despre înstrăinare şi senzaţia că viaţa n-are nici un sens. Despre emoţii care aparent sunt stinse de mult, dar continuă să afecteze fiecare nouă zi, petrecută cu iluzia că totul e bine în cea mai bună dintre lumile posibile. Dincolo de aspectele întunecate însă, am găsit necesar să spun că oamenii au nevoie unii de ceilalţi” – Aurelian Bărbieru

Piesa într-un act Diseară la 7 a câștigat Premiul I la ediția a XII-a a Concursului de Comedie Românească, organizată de Teatrul de Comedie în 2017.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Bilete la Diseară la 7

Duminică, 29 ianuarie, ora 19:30
Teatrul de Comedie, Sala Studio
Locuri epuizate
Sâmbătă, 4 februarie, ora 19:30
Teatrul de Comedie, Sala Studio
Locuri epuizate