Menu
Despre dragoste și alte bazaconii Despre dragoste și alte bazaconii

Despre dragoste și alte bazaconii

Teatru: Teatrul Masca
Regia: Regia Mihai Mălaimare Mihai Mălaimare
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Povestea, amplasată într-o piațetă din Italia anilor ’70, este simplă și pe alocuri nemuritoare: El o iubește pe Ea. Pe de altă parte, un al doilea cuplu de îndrăgostiți acaparează atenția și aduce în prim plan ,,Femeia… noul val”. Bineînțeles că părinții de parte bărbătească ai celor două fete nu sunt de acord cu tinerii pretendenți, și nu se dau în lături de la a-și manifesta furia printr-o bastonadă, amintind de filmele mute.

Între timp, El, care nu voia decât să o ceară pe Ea în căsătorie, are nevoie de un inel. Și de aici începe nebunia. El ajunge să fie judecat – un proces măsluit, cum altfel?! în care sentința se dă… în plic.  Verdictul instanței, perfect disproporționat, este demn de case și oameni mai mari. Ea plânge în versuri, Presa asistă neputincioasă la mascaradă în timp ce de undeva, de deasupra tuturor, Dumnezeu intervine într-un mod cât se poate de… wireless!

Despre dragoste și alte bazaconii – un spectacol de Mihai Mălaimare – este o opera buffa, sau o commedia in musica, cu toate caracteristicile acestui tip de construcție.

Recomandat + 14 ani

Scenariul și Regia – Mihai Mălaimare

Muzica – Răzvan Alexandru Diaconu

Scenografia – Anca Albani

Coregrafia – Mirela Simniceanu

Corepetitor – Teodora Spînu

Regizor tehnic – Mihai Ceafalău

Biletele sunt fără loc. Ocuparea locurilor se face în ordinea intrării în sala de spectacol.


Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului, conform Regulamentului intern.

Bilete la Despre dragoste și alte bazaconii

Momentan nu sunt reprezentații programate.